Notice: File themes/subsite/js/dist/all.js does not exist in /usr/www/users/rivarw/rivarentals/vendor/silverstripe/framework/src/Control/SimpleResourceURLGenerator.php on line 90
Gemeubileerd verhuren aan expats » Verhuurmakelaar Rotterdam

Gemeubileerd verhuren

gemeubileerd verhuren rotterdamDe verhuurmakelaars van Riva Rentals adviseren u graag bij het verhuurklaar maken van uw woonruimte. U kunt ervoor kiezen om uw woning of appartement kaal, gestoffeerd of gemeubileerd te verhuren.

Wel of niet gemeubileerd aanbieden

Huiseigenaren met plannen voor woningverhuur aan expats vragen vaak aan de verhuurmakelaars van Riva Rentals Rotterdam of ze de woning wel of niet gemeubileerd moeten aanbieden.

Uit de praktijk blijkt dat er een verschil is tussen het verhuren van woonhuizen aan gezinnen en het verhuren van appartementen aan singles. Expat-gezinnen (met name in Hillegersberg en Kralingen) nemen meestal hun eigen meubels mee. In 90% van de bemiddelingen van woonhuizen in Rotterdam is dit het geval. Het percentage voor appartementen in Rotterdam ligt bijna omgekeerd: in 80% van de zoekopdrachten zijn expats op zoek naar een gemeubileerde woning. Alleenstaande expats kiezen vaak voor een compleet ingericht appartement (bijvoorbeeld in de Markthal of Hoge Heren) omdat zij gewoonlijk slechts een koffer en laptop meenemen.

Professioneel inrichten

Een gemeubileerde woning wordt sneller verhuurd als deze volledig en stijlvol is ingericht. Geen inboedel van de vorige bewoner en geen gescheurd behang, maar een modern interieur met producten van topkwaliteit waarbij rekening wordt gehouden met de toekomstige huurders.

Riva Rentals helpt u graag met het meubileren van uw kale of gestoffeerde woning. Wij kennen als geen ander de wensen van de expat inzake de inrichting van zijn leefruimte. U kunt hierbij zelf kiezen uit diverse stijlen van meubileren, afgestemd op de voorkeuren van de expat. Op basis van uw voorkeur doen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Indien nodig lukt het zelfs om binnen 24 uur een gestoffeerde woning compleet verhuurklaar te maken. Via onze meubelservice heeft u geen last van lange levertijden. Op de zeer dynamische expatmarkt waar zoekopdrachten kort van tevoren worden ingepland verhoogt dit de verhuurmogelijkheid van uw woonruimte aanzienlijk.

Contact

Wilt u meer informatie over het al dan niet gemeubileerd verhuren aan expats in Rotterdam? Neem gerust contact op met een van onze verhuurmakelaars!

Markthal Apartments Riva Rentals Riva Exclusive Rotterdam Shortstay