Notice: File themes/subsite/js/dist/all.js does not exist in /usr/www/users/rivarw/rivarentals/vendor/silverstripe/framework/src/Control/SimpleResourceURLGenerator.php on line 90
Beleggen in woningen in Rotterdam » Verhuurmakelaar Rotterdam

Beleggen in woningen

Profiteer van expatverhuur en ontvang een rendement van 8%

Het kopen van woningen om vervolgens te verhuren aan exapts kan een goed rendement opleveren. De makelaars van Riva hebben in 2015 mooie projecten gerealiseerd in opdracht van beleggers waarbij een rendement na aankoop, exploitatie en verhuur ruim boven de 8% is gerealiseerd. 

beleggen in woningen rotterdamSpaarrente zakt

Met de zakkende spaarrente is het misschien interessant om uw risico's te spreiden en te kiezen voor vastgoed. Een goed alternatief en minder risicovol dan het beleggen in aandelen, daarnaast levert het een hoog rendement op en zijn de risico's klein. Het voordeel is dat u de zekerheid heeft van bezit. Stenen zijn waardevast en u ontvangt huurinkomsten. Omdat de woning uw bezit is kunt u in de toekomst profiteren van een eventuele waardestijging. Daarom is beleggen in woonruimte een veilige en rendabele keuze.

Beleggen, aankopen, beheren en verhuren via Riva Rentals

Riva Rentals is een expert in het aankopen en verhuren van woningen in Rotterdam, met name aan expats. Dit ten behoeve van het gewenste rendement. De kans op problemen tijdens verhuren aan expats wegens de huurbescherming, wietplantages en wanbetaling is erg klein. Normaliter ligt het budget van een expat ook een stuk hoger dan het budget van een particuliere huurder.

Verder werkt Riva Rentals ook in opdracht van beleggers om op zoek te gaan naar interessante woningen of appartementen om aan te kopen als investering. Wij kennen de wensen van de expats en weten de meest courante appartementen eruit te pikken. Daarnaast hebben we nauw contact met de betere verkoopmakelaars en de multinationals welke gevestigd zijn in Rotterdam, wat helpt bij de zoektocht naar het perfecte beleggingsobject of de perfecte huurder.

Professioneel advies

Wilt u woningen in Rotterdam aankopen om vervolgens te verhuren aan expats? Onze makelaars halen graag het maximale uit uw investering.  

Markthal Apartments Riva Rentals Riva Exclusive Rotterdam Shortstay