Notice: File themes/subsite/js/dist/all.js does not exist in /usr/www/users/rivarw/rivarentals/vendor/silverstripe/framework/src/Control/SimpleResourceURLGenerator.php on line 90
Uw appartement of woning in Rotterdam verhuren aan expats » Verhuurmakelaar Rotterdam

Verhuren aan expats in Rotterdam

verhuren aan expats rotterdamVoor onze internationale clientèle (expats) is Riva Rentals op zoek naar appartementen en woningen van goede kwaliteit in Rotterdam en omgeving. Expats staan bekend als hoogopgeleide personen, veelal in dienst van multinationals, met een stabiel inkomen en woonachtig in tijdelijke accommodatie. Betrouwbare huurders dus, en een antecedentenonderzoek geeft u als verhuurder extra zekerheid. Uiteraard zijn de verhuurmakelaars van Riva Rentals goed op de hoogte van de wet- en regelgeving betreffende de huur- en verhuurmarkt.

Stabiele huurders

Over het algemeen zijn expats hoog opgeleid en ontvangen ze een stabiel inkomen. Vaak zijn hun werkgevers grote internationale bedrijven en deze werken samen met relocationbureaus. Zij ontzorgen het bedrijf als het gaat om de o.a. huisvesting. Riva Rentals heeft contracten met de grotere relocationbureaus en verzorgt voor hen de aanhuur in de vorm van homesearches. 

Partnerships met bekende multinationals

Verhuurmakelaar Riva Rentals mag inmiddels al vele multinationals – waaronder Shell, BP en Unilever – tot de tevreden clientèle rekenen. Het verhuren aan expats via Riva Rentals Rotterdam biedt verhuurders hierdoor meer geruststelling. Als er een kandidaat wordt voorgesteld dan bent u als eigenaar van de woning vaak bekend met het bedrijf waar de expat werkzaam voor is. 

Tijdelijk verhuren

Als verhuurmakelaar assisteren wij buitenlandse professionals die naar Nederland of binnen Nederlands verhuizen. Deze expats zijn meestal voor een bepaalde periode in het land. Zij werken in de regel voor een multinational aan een project of opdracht en hebben een contract voor bepaalde termijn. Een huurperiode wordt gewoonlijk dan ook aangegaan voor een bepaalde tijd. Voor een expat geen probleem, het verblijf is immers tijdelijk. De eigenaar heeft de woning aan het eind van de huurperiode weer beschikbaar voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode. Lees hier meer over het tijdelijk verhuren van uw woning.

Antecedentenonderzoek

Riva Rentals zorgt voor een goed antecedentenonderzoek om zo de juiste kandidaat voor te stellen. Zo kijken wij bij de screening onder andere naar gezinssituatie, periode en budget. Uw woning is tenslotte een waardevol bezit en daar gaan wij vanzelfsprekend zorgvuldig mee om. Gezien de samenwerking met de bedrijven en relocationbureaus heeft Riva op voorhand al inzicht in de functie en werkcontracten van de betreffende expat.

Wet- en regelgeving

Bij het verhuren van een woning aan expats moet rekening worden gehouden met de Nederlandse regelgeving en lokale beleidsregels op dit terrein. De verhuurmakelaars van Riva Rentals Rotterdam hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningverhuur aan expats, huurcontracten, etc. en staan u graag met raad en daad bij. Daarnaast gaat het complete team jaarlijks op cursrus om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen m.b.t. het huurrecht, het puntensysteem, etc. Lees ook hier de verhuurtips van onze makelaars, zodat u op de hoogte bent van het gehele proces.

Testimonials over Riva

Riva doet er ook in 2016 alles aan om de kwaliteit van de service hoog te houden en waar mogelijk te verbeteren. Wij zullen u daarom altijd vragen uw ervaring met ons als verhuurmakelaar te delen. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere huurders, verhuurders, beleggers, expats of de bedrijven? Lees deze dan bij de testimonials

Contact

Indien u overweegt om uw woning te verhuren aan expats, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een mogelijke waardebepaling van uw woonruimte.Markthal Apartments Riva Rentals Riva Exclusive Rotterdam Shortstay