Notice: File themes/subsite/js/dist/all.js does not exist in /usr/www/users/rivarw/rivarentals/vendor/silverstripe/framework/src/Control/SimpleResourceURLGenerator.php on line 90
Over verhuurmakelaar Riva Rentals » Verhuurmakelaar Rotterdam

Welkom bij Riva Rentals

verhuurmakelaar riva rentals

Professionele aanpak met een glimlach

De verhuurmakelaars van Riva Rentals staan inmiddels bekend om hun de goede service en klantvriendelijkheid voor de verhuur, aanhuur en het beheer van woningen in Rotterdam.

Persoonlijke aandacht met een glimlach die wordt ondersteund door een solide basis van professionaliteit en jarenlange ervaring in het Rotterdamse vastgoed.

Vestiging in Rotterdam en Brielle

Riva Rentals heeft ook een kantoor in Brielle. Vanuit Brielle verzorgen de verhuurmakelaars van Riva de huisvesting voor bedrijven werkzaam op de Maasvlakte en in het Botlek- Europoort gebied. Wij merken dat deze twee vestigingen elkaar enorm kunnen versterken. Brielle vertegenwoordigt namelijk expats die gewend zijn om in een grote stad te wonen en kiezen veelal toch voor Rotterdam.

GESPECIALISEERD IN EXPATS

Riva Rentals is gespecialiseerd in het verhuren aan expats en daar wordt niet van afgeweken. Gezien het huurrecht is het belangrijk dat u met een gerust hart tijdelijk verhuurt aan een betrouwbare partij, de multinational met het relocationbureau als controlerend orgaan.

Ondanks dat Riva Rentals een vooraanstaand klein bedrijf is, is het kantoor groot genoeg om te beschikken over vele relaties in de vorm van bedrijven en relocationbureaus en benodigdheden in de vorm van ervaren makelaars en goede systemen om uw huurervaring te vereenvoudigen.

Onze missie is om elke klant de persoonlijke aandacht te geven die hij/zij verdient en wij doen er alles aan om onze service altijd weer te verbeteren.

Contact

Vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. E-mail info@rivarentals.com. Telefoon +31(0)10-236.17.95.

Markthal Apartments Riva Rentals Riva Exclusive Rotterdam Shortstay