Notice: File themes/subsite/js/dist/all.js does not exist in /usr/www/users/rivarw/rivarentals/vendor/silverstripe/framework/src/Control/SimpleResourceURLGenerator.php on line 90
Tijdelijk woning of appartement verhuren? » Verhuurmakelaar Rotterdam

Tijdelijk verhuren

woning tijdelijk verhuren rotterdamVerhuur aan expats in Rotterdam is over het algemeen van tijdelijke aard. Riva Rentals is een specialist als gaat om woningverhuur aan expats: short stay, long stay, gemeubileerde of gestoffeerde appartementen en woningen van goede kwaliteit.

Bent u een Rotterdamse huiseigenaar? Als verhuurmakelaar is Riva Rentals altijd op zoek naar al dan niet gemeubileerde accommodatie van goede kwaliteit in Rotterdam en omgeving om te kunnen voldoen aan de vraag van onze internationale cliĆ«nten. Wilt u tijdelijk uw woning verhuren? Wij werken op een no cure, no pay basis. Bovendien kunnen wij u alle werkzaamheden met betrekking tot de verhuur van uw woning uit handen nemen. Neem contact met onze verhuurmakelaars op voor een vrijblijvend gesprek en een waardeschatting van uw woonruimte.

No cure, no pay

Verhuurmakelaar Riva Rentals werkt op basis van no cure, no pay. U betaalt ons dus alleen als wij een huurder voor uw woning of appartement hebben gevonden. In overleg met u bepalen we de verhuurprijs en huurvoorwaarden. Riva presenteert uw woonruimte, selecteert betrouwbare huurkandidaten, stelt zowel een Engels- als Nederlandstalige huurovereenkomst op en begeleidt het gehele traject tot en met de sleuteloverdracht. Uiteraard helpt Riva Rentals u ook als u vragen hebt tijdens de huurperiode.

Beheer

Riva Rentals kunt u ook vertegenwoordigen tijdens de tijdelijke huurperiode. Zo kunt u optimaal genieten van uw rendement zonder de rompslomp van het verhuren. De beheersdiensten ontzorgen u met het administratieve, technische en commerciele beheer.

Exclusieve verhuur aan expats

Riva Rentals verhuurt exclusief aan expats en heeft hiermee een jarenlange ervaring in Rotterdam en omgeving. Onze verhuurmakelaars zijn betrokken en hebben flexibele agenda's. In een gesprek kunnen wij onze werkwijze toelichten en u informeren over de huidige woningverhuurmarkt voor expats.

Verhuurklaar maken

Tijdens een bezichtiging is het belangrijk dat de woning of het appartement er fris en netjes uitziet. De woonruimte en huurprijs komen dan beter tot hun recht. Bij aanvang van de huurperiode dient u er, als verhuurder, voor te zorgen dat de woning schoon wordt overgedragen aan uw huurder. Wij verzorgen graag voor u een professionele schoonmaak.

Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt de staat van de woonruimte vermeld in een door beide partijen ondertekend conditierapport. Dit houdt o.a. in dat de huurder er aan het einde van de periode voor moet zorgen dat de woonruimte in dezelfde mate moeten worden schoongemaakt voor de volgende huurkandidaat.

Naast deze professionele schoonmaakservice bieden wij ook diensten aan op het gebied van meubileren en woningbeheer.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Markthal Apartments Riva Rentals Riva Exclusive Rotterdam Shortstay